Jane Who

Coaching


Picture by: Rosanna Meeder

 

(DUTCH ONLY)

LES EN COACHING OP MAAT!

 

ZANG
Als zangdocent vind ik het vooral belangrijk om te luisteren naar wat de leerling wil. Liedjes zingen die jij leuk vindt en muziek die jou aanspreekt is de beste manier om te leren. Want daar heb je wat aan. Ga je alleen maar los op rockmuziek? Dan gaan we ook werken aan die stemtechniek. We werken aan de technieken die jij nodig hebt voor de muziek die jij wil zingen. Zo tillen we jouw stem tot een hoger niveau!
Vind je het spannend om in je eentje te zingen? Dan kunnen we er ook een duo-les* van maken. Breng gezellig je vriend of vriendin mee om samen los te gaan op je favoriete nummers!
*Duoles is alleen beschikbaar voor de optie zang.

SONGWRITING
Schrijf je ook al liedjes? Heb je behoefte aan een luisterend oor met goede tips? Of loop je wel eens vast tijdens het schrijven? Daar kan ik jou mee helpen! Na 7 jaar songwriting te hebben gestudeerd, heb ik een grote toolbox ontwikkeld met allerlei tips & tricks om liedjes tot een hoger niveau te tillen. Melodie, ritme, harmonie en tekst komen allemaal aan bod. Ook hier werk ik vanuit wat jij nodig hebt. Heb je een idee om te laten horen, of zoek je juist inspiratie, dan help ik jou daarmee. Heb je juist je liedje al af, maar weet je nog niet helemaal zeker of dit het wel is, dan ben ik er om feedback te geven. Alles wordt afgestemd op jouw persoonlijke songwritingproces en ontwikkeling.

ZANG EN SONGWRITING
Wil ik nou songwriting of zangles?!
Je hoeft natuurlijk niet te kiezen! Er is ook de mogelijkheid om de twee af te wisselen, of juist samen te voegen in een langere les. Er is zelfs de mogelijkheid om een ‘semester’ zang en een ‘semester’ songwriting te kiezen. Niets is te gek!

BANDCOACHING
Maar wat als ik nou in een band speel/zing?
Ook bandcoaching* valt onder mijn lesaanbod. Een aantal voorbeelden van een bandcoaching sessie zijn o.a. groepssongwriting, werken aan je performance, songs tot een hoger niveau tillen, backingvocals leren, en nog veel meer! Soms heb je gewoon een beetje hulp nodig, of een duwtje in de juiste richting, en daar ben ik dan voor. Het doel is om datgene wat jullie willen bereiken, werkelijk te laten worden!
*Tarieven verschillen per bezetting. Band beschikt over een eigen repetitieruimte (huur of eigen ruimte).

TARIEVEN
20% korting op je eerste les!!

Zangles: EUR 15,- per les van 30 minuten.

Duo-zangles: EUR 30,- per les van 30 minuten.

Songwritingles: EUR 20,- per les van 30 minuten.

Songwriting+zangles: EUR 30,- per les van 45 minuten.

Bandcoaching: EUR 50,- per les van 1 uur (formatie van 3-5 personen)
Bij een andere formatie is de prijs in overleg.

*Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Voorbeeld: Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.

LOCATIE
Weert, Limburg, Nederland.

LES INPLANNEN?
Stuur een mailtje naar info@janewho.nl met de volgende gegevens:
– Welke les zou je graag willen volgen?
– Wat is je voor- en achternaam?
– Wat is je geboortedatum?
– Wat is je telefoonnummer?
Dan gaan we samen kijken wanneer we kunnen starten!