Jane Who

Coaching


Picture by: Rosanna Meeder

 

(DUTCH ONLY)

LES EN COACHING OP MAAT!


WIE BEN IK

Ik ben Janneke. Ik ben songwriter en zangeres. Ik speel gitaar, piano, drums en basgitaar. Mijn hoofdinstrumenten zijn gitaar en piano. Ik ben afgestudeerd in Songwriting aan het Rock City Institute te Eindhoven (MBO). En daarna heb ik de opleiding afgerond van Zang en Songwriting aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam (HBO). Ik heb 7 jaar ervaring met bands coachen, en 5 jaar ervaring met zangles en songwritingles.

“Het leukste aan lesgeven vind ik het moment waarop een leerling het doorheeft. Dat moment wanneer het lichtje aangaat en “Oh ja! Nu snap ik het!”. Daar doe ik het voor. Dat geeft mij zovéél energie! Dan merk je ook dat een leerling er meteen plezier in krijgt, want het lukt. En dat plezier, dat is wat een les ook zo speciaal maakt. Muzieklessen doe je niet voor je docent, dat doe je voor jezelf. En als jij wil leren zingen, liedjes schrijven of je wilt het beste uit je band halen, dan ben je hier op het juiste adres!”

ZANG
Als zangdocent vind ik het vooral belangrijk om te luisteren naar wat de leerling wil. Liedjes zingen die jij leuk vindt en muziek die jou aanspreekt is de beste manier om te leren. Want daar heb je wat aan. Ga je alleen maar los op rockmuziek? Dan gaan we ook werken aan die stemtechniek. We werken aan de technieken die jij nodig hebt voor de muziek die jij wil zingen. Zo tillen we jouw stem tot een hoger niveau!
Vind je het spannend om in je eentje te zingen? Dan kunnen we er ook een duo-les* van maken. Breng gezellig je vriend of vriendin mee om samen los te gaan op je favoriete nummers!
*Duoles is alleen beschikbaar voor de optie zang.

SONGWRITING
Schrijf jij ook al liedjes of teksten? Heb je behoefte aan een luisterend oor met goede tips? Of loop je wel eens vast tijdens het schrijven? Daar kan ik jou mee helpen!
Na 7 jaar songwriting te hebben gestudeerd, heb ik een grote toolbox ontwikkeld met allerlei tips & tricks om liedjes tot een hoger niveau te tillen. Melodie, ritme, harmonie en tekst komen allemaal aan bod. Ook hier werk ik vanuit wat jij nodig hebt. Heb je een idee om te laten horen, of zoek je juist inspiratie, dan help ik jou daarmee. Heb je juist je liedje al af, maar weet je nog niet helemaal zeker of dit het wel is, dan ben ik er om feedback te geven.
Of je nou pas net bent begonnen met teksten schrijven, of als je al jaren liedjes schrijft, elk niveau is welkom! Alles wordt afgestemd op jouw persoonlijke songwritingproces en ontwikkeling.

ZANG EN SONGWRITING
Wil ik nou songwriting of zangles?!
Je hoeft natuurlijk niet te kiezen! Er is ook de mogelijkheid om de twee af te wisselen, of juist samen te voegen in een langere les. Er is zelfs de mogelijkheid om een ‘semester’ zang en een ‘semester’ songwriting te kiezen. Niets is te gek!

BANDCOACHING
Maar wat als ik nou in een band speel/zing?
Ook bandcoaching* valt onder mijn lesaanbod. Een aantal voorbeelden van een bandcoaching sessie zijn o.a. groepssongwriting, werken aan je performance, songs tot een hoger niveau tillen, backingvocals leren/arrangeren, en nog veel meer! Soms heb je gewoon een beetje hulp nodig, of een duwtje in de juiste richting, en daar ben ik dan voor. Eigenlijk gaan we dus gewoon aan de slag met wat jullie al doen, en gaan we samen kijken of we dat nog beter kunnen maken. Het doel is om datgene wat jullie willen bereiken, werkelijkheid te laten worden!
*Tarieven verschillen per bezetting. Band beschikt over een eigen repetitieruimte (huur of eigen ruimte).

TARIEVEN
20% korting op je eerste les!!

Zangles: EUR 15,- per les van 30 minuten.

Duo-zangles: EUR 30,- per les van 30 minuten.

Songwritingles: EUR 20,- per les van 30 minuten.

Songwriting+zangles: EUR 30,- per les van 45 minuten.

Bandcoaching: EUR 50,- per les van 1 uur (formatie van 3-5 personen)
Bij een andere formatie is de prijs in overleg.

*Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Voorbeeld: Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.

LOCATIE
Weert, Limburg, Nederland.

LES INPLANNEN?
Stuur een mailtje naar info@janewho.nl met de volgende gegevens:
– Welke les zou je graag willen volgen?
– Wat is je voor- en achternaam?
– Wat is je geboortedatum?
– Wat is je telefoonnummer?
Dan gaan we samen kijken wanneer we kunnen starten!